Информация

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, с която се въвеждат следните противоепидемични мерки на територията на Р България до 29.03.2020 г.:
Преустановяват се учебните занятия до 29.03.2020 г. и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени училища, екскурзии и други)
От 16 март 2020 ПГ по транспорт започва прилагането на различни форми на дистанционно обучение.Дистанционното обучение ще се организира от всеки учител, включително учителят по физическо възпитание и спорт чрез възможностите на електронния дневник Школо, други безплатни платформи за онлайн срещи и конференции, както и чрез възможностите на социалните мрежи чрез групите на класовете, а също така и през фейсбук групите на класовете, чрез електронните ресурси на Клет, Просвета и Уча се. Заниманията ще имат облекчен характер и ще са свързани с упражнения и затвърждаване на учебния материал.
Призоваваме родителите да осигурят на всяко дете достъп до интернет, лаптоп, таблет, смартфон или стационарен компютър, оборудван с камера, микрофон и тонколони.
Ръководството на училището и неговите учители разчитат на Вашето отговорно отношение! Заедно ще се справим! Нека всички с обединени усилия преминем достойно през тази криза! Бъдете здрави!

Публикувано в Обяви. Постоянна връзка.

Вашият коментар