НАЦИОНАЛЕН КРЪГ НА СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МПС“

Професионална гимназия по транспорт съвместно с Регионално управление на образованието – гр. Русе са домакини на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ – Национален кръг, което ще се проведе в Русе от      31 март до 01 април 2017 г.  и е част от официалния календар на МОН. Участие ще вземат 6-те отбора, спечелили първите места  на провелите се регионални кръгове – отборите от Шумен, Свищов, Казанлък, Сливница, София, Смолян и отборът на ПГ по транспорт – Русе, като домакин. Участниците ще демонстрират знания и умения в теоретични тестове, майсторско управление и практически монтьорски задачи.

Официален спонсор на състезанието е Сервиз MOTO-PFOHE / Ford и с любезното съдействие на  ЕЛЕКТРА-ООД, „Дунарит“ АД, Интер Карс България ЕООД, Учебен център – Христов, и Дунавски Драгажен Флот АД Русе.

Всички участници и гости ще бъдат настанени в ГРАНД ХОТЕЛ РИГА.

В първия ден ще се проведе техническа конференция. Непосредствено след откриването учениците ще решават теоретичен тест, тест БДП, следва разходка с корабче по Дунав. През втория ден от състезанието участниците ще бъдат инструктирани и ще се запознаят с работните места за изпълнение на практическите задания. В края на състезателния ден участници и гости ще разгледат Басарбовски скален манастир. В последния ден ще се проведе майсторското управление, след което ще се обявят крайните резултати. Следва награждаване и закриване на националното състезание.

ПРОГРАМА НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Публикувано в Обяви. Постоянна връзка.

Вашият коментар