НАЦИОНАЛЕН КРЪГ НА СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МПС“ – РЕЗУЛТАТИ

От 30 март до 01 април 2017 г. Професионална гимназия по транспорт – Русе  бе домакин на Националното състезание „НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МПС“ – Национален кръг. Организатор на състезанието е Министерството на образованието и науката.

В състезанието участваха ученици от 6-те отбора, спечелили първите места  на провелите се регионални кръгове – отборите от Шумен, Свищов, Казанлък, Сливница, София, Смолян и отборът на ПГ по транспорт – Русе, като домакин.

Участниците демонстрираха знания и умения в теоретични тестове, майсторско управление и практически монтьорски задачи.

Теоретичните тестове и управлението на МПС бяха проведени в ПГ по транспорт, а практическата част на състезанието за автомонтьори се проведе в сервиз MOTO-PFOHE / Ford.

Учениците имаха възможност да работят с най-новата техника, материали, инструменти и технологии на предприятия – спонсори. Те  демонстрираха екипна и индивидуална отговорност към изпълнението на заданията.

На журито се падна нелеката задача да оцени знанията и уменията на младите автомонтьори и водачи на МПС. И както във всяко състезание има победители и победени.

ПЪРВИТЕ ТРИ МЕСТА В СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД АВТОМОНТЬОР И ВОДАЧ НА МПС“ ЗАЕХА ОТБОРИТЕ НА:

I място – Професионална гимназия по транспорт, гр. Русе
II място Професионална гимназия по транспорт, гр. София
III място ПГМЕТТ „Христо Ботев“, гр.Шумен

Първите три отбора, получиха купи, а най-добре представилите се ученици получиха медали, грамоти и много награди от организаторите и спонсорите на състезанието.

ПАРТНЬОРИ И СПОНСОРИ  НА СЪСТЕЗАНИЕТО

Сервиз MOTO-PFOHE / Ford , ЕЛЕКТРА-ООД, „Дунарит“ АД, Интер Карс България ЕООД, Учебен център – Христов, и Дунавски Драгажен Флот АД Русе

Публикувано в Обяви. Постоянна връзка.

Вашият коментар