Весели празници!

Коледните и Новогодишни празници предизвикват винаги много радост и очакване за нещо ново по-добро, по-красиво, по-щастливо.

Нека се сбъднат, за да ни има, за да мечтаем и творим, за да се усмихваме и продължаваме напред!

Ученическият съвет към ПГ по транспорт-Русе пожелава Весела Коледа на всички ученици, учители и служители на гимназията. Нека коледният дух влезе в домовете ви и донесе много здраве, настроение, уют, любов, топлина и хармония. Нека отворим сърцата си за един по-добър свят, повече разбирателство и мир по света! Винаги да даваме път на доброто. Весела и щастлива Коледа!

„Пожелаваме да се сбъдне Коледа…защото тя не е пространство и време, а състояние – на топлина, уют, срещи, радост и обич! Наричане е, смирение и вяра, и родители, деца, близки и приятели… братство е … и отношението към всички онези непознати лица, които случайно неслучайно срещаме! Коледа е очакване, надежда за добруване, избор и желание за промяна!
Пожелаваме да се случи Коледа – усмивките, добрите помисли, следвани от делата, взаимността, семейните ценности и вкуса на истинското!
Пожелаваме да бъде Рождество – в очите, душите и сърцата на света около нас!
И без значение дали ще ни е връхлети или ще стъпи на пръсти, нека новата година е благоразположена и с по-мек характер от предишната!
Пълно да е, в здраве да е, с обич да е!“
г-жа И. Механджиева и г-жа Е. Пуцева
Публикувано в Обяви. Постоянна връзка.